Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

AJAX VHF Bridge LITE WH AJAX VHF Bridge, međusklop za povezivanje radio komunikatora na Ajax sustav, bez kućišta
↓ 10%

AJAX VHF Bridge LITE WH

Original price was: 150,81 €.Current price is: 135,72 €.

AJAX VHF Bridge, međusklop za povezivanje radio komunikatora na Ajax sustav, bez kućišta

Opis

AJAX VHF Bridge LITE WH

Proizvođač AJAX
Izvedba Bežična
Bežična frekvencija 868 MHz
Tamper Da
Napajanje 220 VAC
Namjena Međusklop
Kompatibilne centrale Ajax HUB, HUB PLUS, HUB 2. HUB 2 PLUS
Spajanje na alarmnu centralu Bežično
Priključak za integraciju Relejni izlazi
Broj PGM-a – žičano 8

Trenutačni prijenos alarma bez interneta
vhfBridge je transponder koji pruža čvorište s dodatnim kanalom za komunikaciju s nadzornom stanicom. Uz vhfBridge možete koristiti Ajax sustave u gradovima gdje je internetska veza nestabilna, u prirodnim rezervatima, planinskim i pustinjskim područjima. Alarmi i događaji sustava prenose se putem VHF radio valova na desetke kilometara1. vhfBridge se može koristiti kao primarni ili rezervni komunikacijski kanal.

Možete ugraditi rezervnu bateriju od 7 Ah unutar vhfBridge kućišta. Napajat će VHF odašiljač s potrošnjom struje do 2A. Stoga odašiljač ne mora imati zasebnu bateriju, što čini održavanje rjeđim. U slučaju nestanka struje u objektu, transponder i odašiljač rade na pomoćnoj bateriji do 75 sati4 dok i dalje prenose događaje u središnju nadzornu stanicu.