DVC portafoni

DVC portafoni

DVC digitalni video portafonski sustavi na 2 žice. Ovaj moderan sustav portafona odlikuje visoka kvaliteta proizvoda te odličan dizajn. Sustav je modularan tako da možete kombinirati bilo koju vanjsku i unutarnju jedinicu zajedno, dodavati module za dodatne funkcije te tako na jednostavan način slagati sustav. Sustav je na samo 2 žice što omogućuje jednostavnu i brzu ugradnju. Posebno je efikasan kod zamjene starih sustava na stambenim zgradama. 2-Easy videointerfonski sustavi dio su DVC ponude i povezuju se pomoću dvije žice. Zbog jednostavnog ožičenja i fleksibilnosti sustava DVC 2-Easy kvalitetan je odabir, kako za instalatera tako i za korisnika. Prednost za instalatera čini mogućnost korištenja već postojeće, stare instalacije ili jednostavnost povlačenja nove, što znači manji trošak za krajnjeg korisnika. Dodatno, modularnost sustava omogućuje prilagodbu specifičnim željama i financijskim mogućnostima korisnika te jednostavnijim proširenjima u slučaju potrebe.

2-Easy

DVC videointerfonski sustavi povezuju se pomoću dvožilnog kabela kojim se prenose svi audio i video podaci, napajanje i upravljački signali. Ovakav sustav se putem različitih modula jednostavno proširuje te koristi i za upravljanje rasvjetom, dodavanje dodatnih kamera, upravljanje bravom, a ima mogućnost povezivanja s WiFi ruterom i mobilnom aplikacijom.

Relejni modul

Uz pomoć relejnog modula moguće je DVC videointerfonski sustav povezati i koristiti i za druge funkcije poput otvaranja i drugih vrata osim ulaznih ili upravljanje rasvjetom (uključenje/ isključenje na postavljeno vremensko razdoblje).

FishEye kamere

Većina DVC videointerfonskih vanjskih jedinica opremljena je sa širokokutnom (FishEye) kamerom u boji koja pokriva kut gledanja od 170˚ (horizontalno) i 130˚ (vertikalno). Te karakteristike omogućuju korisniku znatno lakšu identifikaciju osoba i bolje uočavanje pojedinosti.

Komunikacija

U suvremenom svijetu dobrodošlo je sve što olakšava komunikaciju, pa je tako sustav DVC videointerfonije moguće koristiti za interfonske pozive i vezu među susjedima u stambenoj zgradi ili u susjednim kućama.

Kontrola pristupa

Dodatnu razinu sigurnosti moguće je osigurati opcijama sustava koje omogućuju kontrolu pristupa. Od metoda identifikacije u svrhu kontrole pristupa sustav koristi RFID kartice (125kHz i 13,56MHz), PIN i čitač otisaka prsta. DVC portafoni

Mogućnost plaćanja karticama do 24 rate!

You've just added this product to the cart: