Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320Y-WTE2 crna je izuzetno napredna i praktična jedinica koja je dizajnirana za unutarnju upotrebu. Ova jedinica je dio HIKVISION proizvodne linije, što jamči visoku kvalitetu i pouzdanost. Svojim modernim dizajnom i praktičnim funkcijama, ova jedinica će zadovoljiti sve vaše potrebe za sigurnošću i komunikacijom u vašem domu ili poslovnom prostoru. Ova unutarnja jedinica je opremljena najnovijom dvosmjernom komunikacijskom tehnologijom, koja vam omogućuje da jednostavno i brzo komunicirate s osobama na ulazu ili drugim jedinicama. Također, ova jedinica podržava bežičnu mrežnu vezu, što vam omogućuje da je jednostavno povežete s vašim pametnim telefonima ili drugim uređajima putem aplikacija. Ova jedinica ima intuitivno sučelje i veliki ekran visoke rezolucije, što vam omogućuje jednostavno korištenje i pregledavanje različitih funkcija. Možete kontrolirati video nadzor, otvarati vrata, upravljati osvjetljenjem i još mnogo toga. Također, podržava više jezika, uključujući i hrvatski jezik, što olakšava korištenje svim korisnicima. Bez obzira jeste li u potrazi za sigurnosnim rješenjima za vaš dom ili vaš poslovni prostor, UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320Y-WTE2 crna je idealan izbor. Njena pouzdanost, funkcionalnost i visoka kvaliteta čine je jedinstvenom na tržištu. Nabavite ovu jedinicu i osigurajte sigurnost i udobnost za sebe i svoje najmilije. TFT ekran osjetljiv na dodir, dvožilna komunikacija Ugrađeni mikrofon i zvučnik Dvosmjerni zvuk 8 x konfigurabilnih alarmnih ulaza, 1 x RS485 2 relejna izlaza Veze: dvožilna komunikacija / RTSP / SIP 2.0. / WI-FI 802.11b/g/n MicroSD utor do 128 GB Snimanje i pohrana snimki Višestruka proširenja zaslona TCP/IP veza preko DS-KAD70xY i WiFi Interni pozivi između uređaja Montaža na površinu Push obavijesti putem aplikacije Hik-Connect
↓ 20%

UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320Y-WTE2

Original price was: 318,75 €.Current price is: 255,00 €.

Unutarnja interfonska jednica sa 7 inčnim TFT dodirnim zaslonom.

SKU: DS-KH6320Y-WTE2 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320Y-WTE2 crna je izuzetno napredna i praktična jedinica koja je dizajnirana za unutarnju upotrebu. Ova jedinica je dio HIKVISION proizvodne linije, što jamči visoku kvalitetu i pouzdanost. Svojim modernim dizajnom i praktičnim funkcijama, ova jedinica će zadovoljiti sve vaše potrebe za sigurnošću i komunikacijom u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Ova unutarnja jedinica je opremljena najnovijom dvosmjernom komunikacijskom tehnologijom, koja vam omogućuje da jednostavno i brzo komunicirate s osobama na ulazu ili drugim jedinicama. Također, ova jedinica podržava bežičnu mrežnu vezu, što vam omogućuje da je jednostavno povežete s vašim pametnim telefonima ili drugim uređajima putem aplikacija.

Ova jedinica ima intuitivno sučelje i veliki ekran visoke rezolucije, što vam omogućuje jednostavno korištenje i pregledavanje različitih funkcija. Možete kontrolirati video nadzor, otvarati vrata, upravljati osvjetljenjem i još mnogo toga. Također, podržava više jezika, uključujući i hrvatski jezik, što olakšava korištenje svim korisnicima.

Bez obzira jeste li u potrazi za sigurnosnim rješenjima za vaš dom ili vaš poslovni prostor, UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320Y-WTE2 crna je idealan izbor. Njena pouzdanost, funkcionalnost i visoka kvaliteta čine je jedinstvenom na tržištu. Nabavite ovu jedinicu i osigurajte sigurnost i udobnost za sebe i svoje najmilije.

 

 • TFT ekran osjetljiv na dodir, dvožilna komunikacija
 • Ugrađeni mikrofon i zvučnik
 • Dvosmjerni zvuk
 • 8 x konfigurabilnih alarmnih ulaza, 1 x RS485
 • 2 relejna izlaza
 • Veze: dvožilna komunikacija / RTSP / SIP 2.0. / WI-FI 802.11b/g/n
 • MicroSD utor do 128 GB
 • Snimanje i pohrana snimki
 • Višestruka proširenja zaslona
 • TCP/IP veza preko DS-KAD70xY i WiFi
 • Interni pozivi između uređaja
 • Montaža na površinu
 • Push obavijesti putem aplikacije Hik-ConnectSpecifikacija