Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320Y-WTE2-W u bijeloj boji je izuzetno kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za sigurnošću i komunikacijom u vašem domu ili poslovnom prostoru. Sa HIKVISION brendom, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunsku kvalitetu i pouzdanost. Ova unutarnja jedinica je dio njihove dvovodne serije proizvoda, koja omogućava jednostavno povezivanje i komunikaciju sa vanjskim jedinicama. Unutarnja jedinica DS-KH6320Y-WTE2 dolazi sa naprednim značajkama i intuitivnim sučeljem koje omogućava jednostavno upravljanje i pregled svih funkcija. Veliki ekran visoke rezolucije pruža jasnu sliku i omogućava vam da lako vidite posjetitelje na vratima. Ugrađeni zvučnik i mikrofon omogućavaju dvosmjernu komunikaciju, tako da možete razgovarati sa posjetiteljima prije nego što otvorite vrata. Ova jedinica također podržava mogućnost snimanja slike i videozapisa, kako biste uvijek imali evidenciju posjeta. Uz svoj moderni dizajn, ova unutarnja jedinica će se savršeno uklopiti u bilo koju unutrašnjost. Jednostavna montaža i bežično povezivanje čine je praktičnom i jednostavnom za korištenje. Uživajte u sigurnosti i udobnosti uz unutarnju jedinicu DS-KH6320Y-WTE2 crne boje iz HIKVISION dvovodne serije. TFT ekran osjetljiv na dodir, dvožilna komunikacija Ugrađeni mikrofon i zvučnik Dvosmjerni zvuk 8 x konfigurabilnih alarmnih ulaza, 1 x RS485 2 relejna izlaza Veze: dvožilna komunikacija / RTSP / SIP 2.0. / WI-FI 802.11b/g/n MicroSD utor do 128 GB Snimanje i pohrana snimki Višestruka proširenja zaslona TCP/IP veza preko DS-KAD70xY i WiFi Interni pozivi između uređaja Montaža na površinu Push obavijesti putem aplikacije Hik-Connect
↓ 20%

UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320Y-WTE2-W

Original price was: 318,75 €.Current price is: 255,00 €.

Unutarnja interfonska jednica sa 7 inčnim TFT dodirnim zaslonom, bijela

SKU: DS-KH6320Y-WTE2-W Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320Y-WTE2-W u bijeloj boji je izuzetno kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za sigurnošću i komunikacijom u vašem domu ili poslovnom prostoru. Sa HIKVISION brendom, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunsku kvalitetu i pouzdanost. Ova unutarnja jedinica je dio njihove dvovodne serije proizvoda, koja omogućava jednostavno povezivanje i komunikaciju sa vanjskim jedinicama.

Unutarnja jedinica DS-KH6320Y-WTE2 dolazi sa naprednim značajkama i intuitivnim sučeljem koje omogućava jednostavno upravljanje i pregled svih funkcija. Veliki ekran visoke rezolucije pruža jasnu sliku i omogućava vam da lako vidite posjetitelje na vratima. Ugrađeni zvučnik i mikrofon omogućavaju dvosmjernu komunikaciju, tako da možete razgovarati sa posjetiteljima prije nego što otvorite vrata. Ova jedinica također podržava mogućnost snimanja slike i videozapisa, kako biste uvijek imali evidenciju posjeta.

Uz svoj moderni dizajn, ova unutarnja jedinica će se savršeno uklopiti u bilo koju unutrašnjost. Jednostavna montaža i bežično povezivanje čine je praktičnom i jednostavnom za korištenje. Uživajte u sigurnosti i udobnosti uz unutarnju jedinicu DS-KH6320Y-WTE2 crne boje iz HIKVISION dvovodne serije.

 • TFT ekran osjetljiv na dodir, dvožilna komunikacija
 • Ugrađeni mikrofon i zvučnik
 • Dvosmjerni zvuk
 • 8 x konfigurabilnih alarmnih ulaza, 1 x RS485
 • 2 relejna izlaza
 • Veze: dvožilna komunikacija / RTSP / SIP 2.0. / WI-FI 802.11b/g/n
 • MicroSD utor do 128 GB
 • Snimanje i pohrana snimki
 • Višestruka proširenja zaslona
 • TCP/IP veza preko DS-KAD70xY i WiFi
 • Interni pozivi između uređaja
 • Montaža na površinu
 • Push obavijesti putem aplikacije Hik-ConnectSpecifikacija