Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320-TE1 Hikvision unutarnja jedinica IP portafona DS-KH6320-TE1 dolazi sa TFT touch screen ekranom veličine 7″ visoke rezolucije 1024×600. Unutarnje jedinice dolaze sa linux sučeljem te mogućnošću podešavanja jačine zvona, vrste zvona, duljine trajanja poziva itd. Sustav podržava Hik-Connect aplikaciju tako da se poziv može preusmjeriti na mobilnu aplikaciju. Proizvođač HIKVISION Sustav IP Vrsta artikla Monitor Način povezivanja UTP Ugradnja Nadžbukna/Stolna Dimenzije 200x140x15,1mm Vrsta komunikacije Audio/Video Vrsta monitora LCD Memorijsko proširenje TF kartica do 32GB Dimenzije ekrana 7" Memoriranje slike DA Napajanje 12VDC/PoE Podržava rad s aplikacijom Da Ulazi i izlazi 8ch alarmni ulaz, 2x alarmni izlaz Specifikacija Ovo je unutarnja jedinica IP portafona koja se može koristiti u različitim vrstama zgrada i objekata. Omogućuje vam da vidite i čujete tko stoji pred vratima i da imate kontrolu nad otvaranjem vrata. DS-KH6320-TE1 je dizajniran da bude jednostavan za korištenje, s jasnim zaslonom osjetljivim na dodir i intuitivnim sučeljem. Može se povezati s drugim IP unutarnjim jedinicama i vanjskim jedinicama portafona kako bi se stvorio potpuni sustav komunikacije i kontrole pristupa. Ova unutarnja jedinica je izdržljiva i pouzdana, s visokokvalitetnim materijalima koji osiguravaju dugotrajnost i učinkovitost. Svi dijelovi su pažljivo testirani kako bi se osigurala najbolja moguća kvaliteta.Ako tražite visokokvalitetnu unutarnju jedinicu IP portafona, DS-KH6320-TE1 je odličan izbor. Pruža izvrsne performanse i jednostavnu upotrebu, uz pouzdanost koja će trajati godinama.
↓ 20%

UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320-TE1

Original price was: 287,50 €.Current price is: 230,00 €.

Hikvision unutarnja jedinica IP portafona DS-KH6320-TE1 sa TFT touch screen ekranom veličine 7″ visoke rezolucije 1024×600.

SKU: DS-KH6320-TE1 Kategorije: , ,

Opis

UNUTARNJA JEDINICA HIKVISION DS-KH6320-TE1

Hikvision unutarnja jedinica IP portafona DS-KH6320-TE1 dolazi sa TFT touch screen ekranom veličine 7″ visoke rezolucije 1024×600.
Unutarnje jedinice dolaze sa linux sučeljem te mogućnošću podešavanja jačine zvona, vrste zvona, duljine trajanja poziva itd.
Sustav podržava Hik-Connect aplikaciju tako da se poziv može preusmjeriti na mobilnu aplikaciju.

Proizvođač HIKVISION
Sustav IP
Vrsta artikla Monitor
Način povezivanja UTP
Ugradnja Nadžbukna/Stolna
Dimenzije 200x140x15,1mm
Vrsta komunikacije Audio/Video
Vrsta monitora LCD
Memorijsko proširenje TF kartica do 32GB
Dimenzije ekrana 7″
Memoriranje slike DA
Napajanje 12VDC/PoE
Podržava rad s aplikacijom Da
Ulazi i izlazi 8ch alarmni ulaz, 2x alarmni izlaz

Specifikacija

Ovo je unutarnja jedinica IP portafona koja se može koristiti u različitim vrstama zgrada i objekata. Omogućuje vam da vidite i čujete tko stoji pred vratima i da imate kontrolu nad otvaranjem vrata. DS-KH6320-TE1 je dizajniran da bude jednostavan za korištenje, s jasnim zaslonom osjetljivim na dodir i intuitivnim sučeljem. Može se povezati s drugim IP unutarnjim jedinicama i vanjskim jedinicama portafona kako bi se stvorio potpuni sustav komunikacije i kontrole pristupa.

Ova unutarnja jedinica je izdržljiva i pouzdana, s visokokvalitetnim materijalima koji osiguravaju dugotrajnost i učinkovitost. Svi dijelovi su pažljivo testirani kako bi se osigurala najbolja moguća kvaliteta.Ako tražite visokokvalitetnu unutarnju jedinicu IP portafona, DS-KH6320-TE1 je odličan izbor. Pruža izvrsne performanse i jednostavnu upotrebu, uz pouzdanost koja će trajati godinama.