Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

TIPKOVNICA DSC LCD4501

TIPKOVNICA DSC LCD4501

160,10 

LCD tipkovnica za MAXSYS panele.

SKU: LCD4501 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

TIPKOVNICA DSC LCD4501 je visokokvalitetna tipkovnica koja je idealna za upotrebu s DSC ŽIČANIM alarmnim sustavima. Ova tipkovnica ima LCD zaslon koji omogućuje jednostavno korištenje i nadzor vašeg alarmnog sustava. Također ima tipke za brzo i jednostavno upravljanje alarmom. Ova tipkovnica je izrađena od izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. S LCD zaslonom, ovaj proizvod omogućuje vam da vidite sve informacije o vašem alarmnom sustavu na jednom mjestu.

TIPKOVNICA DSC LCD4501 je ključan dio sigurnosnog sustava vašeg doma ili poslovnog prostora. Ova tipkovnica je posebno dizajnirana za DSC žičane sustave i dolazi s LCD zaslonom koji omogućuje jednostavno korištenje i programiranje vašeg sustava. Osim toga, LCD4501 tipkovnica također ima alarmnu funkciju koja će vas obavijestiti o bilo kakvom alarmu ili upozorenju u vašem sustavu. Bez obzira jeste li kod kuće ili izvan nje, možete biti sigurni da ćete uvijek biti obaviješteni o bilo kakvim alarmima. Ova tipkovnica također ima ergonomski dizajn koji omogućuje jednostavno korištenje i pristup svim funkcijama vašeg sigurnosnog sustava. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni korisnik,  tipkovnica će vam omogućiti jednostavno i učinkovito korištenje vašeg sigurnosnog sustava. Uz ovu tipkovnicu, možete biti sigurni da će vaš sigurnosni sustav raditi besprijekorno i da ćete uvijek biti obaviješteni o bilo kakvim alarmima ili upozorenjima. Ova tipkovnica je savršen dodatak vašem DSC žičanom sustavu i pružit će vam mirnoću i sigurnost koju zaslužujete.

  • Veliki, dvolinijski, 32-karakterni display
  • prikaz statusa zone, statusa sustava, grešaka sustava, buffer evenata, vrijeme i datum
  • 5 programabilnih funkcija
  • potrošnja: 55mA sa combusa, 90mA sa pozadinskim svjetlom
  • dimenzije: 14.4×11.4×2.5cm

    Specifikacija
    Instalaterske upute