Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

NOSAČ DETEKTORA LC-L1ST

NOSAČ DETEKTORA LC-L1ST

5,81 

NOSAČ DETEKTORA ZA ALARMNI SUSTAV DSC LC-L1ST savršen dodatak jednostavnog montažnog sustava, žičani i čvrste konstrukcije.

SKU: LC-100-PI Kategorije: , Oznake: ,

Opis

NOSAČ DETEKTORA LC-L1ST

Ovaj nosač detektora LC-L1ST je savršen dodatak vašem detektoru. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i jednostavnom montažnom mehanizmu, ovaj nosač će vam omogućiti da vaš detektor uvijek bude pri ruci kada vam zatreba. Nosač je žicani, što ga čini izdržljivim i otpornim na habanje i oštećenja. Može se lako pričvrstiti na bilo koju površinu, što ga čini vrlo praktičnim za korištenje u različitim situacijama. Nosač detektora je idealan za sve one koji žele imati svoj detektor uvijek pri ruci, bez obzira na to što radili ili gdje se nalazili. Kupite svoj nosač detektora  danas i uživajte u maksimalnoj praktičnosti i funkcionalnosti svojeg detektora!

  • Zidni / stropni nosač za DSC LC-10X detektore pokretaSpecifikacija

Možda će vam se također svidjeti…