Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

NEO-PG8911A BATT

NEO-PG8911A BATT

368,75 

NEO-PG8911A BATT Bežična vanjska piezzo sirena s dvosmjernom komunikacijom kompatibilna s DSC NEO hibridnim alarmnim centralama, ugrađena narančasta bljeskalica, 2 baterije 3.6V (VIS MCS-740 BAT KIT).

SKU: PG8911A Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

NEO-PG8911A BATT je potpuno nadzirana bežična vanjska sirena. Dizajnirana je za ugradnju na područja u kojima je ožičenje teško ili nemoguće. Samonapajajuća bežična vanjska sirena koja pruža savršeno sigurnosno rješenje za vlasnike domova. Vanjska sirena koja je i pristupačna i jednostavna za instalirati. Kombinira formu i funkciju za pružanje poboljšanih zaštita od uljeza, prije nje dobivaju priliku ući u dom.

PG8911 bežična vanjska sirena opremljena je sa vidljivim LED indikatorom kvalitetnog signala koji instalateru omogućuje odabir optimalnog mjesta za ugradnju, eliminirajući napor odlaska naprijed-natrag do tipkovnice. Konfiguracija uređaja je brza i jednostavna bez hardver prekidača ili je potrebno ponovno otvaranje uređaja. Sva konfiguracija uređaja postavkama se rukuje na tipkovnici bez potrebe za ponovnim otvaranjem uređaja kada je jednom instaliran.

Razlikuje se auditivno i vizualno upozorenje koje se emitiraju u slučaju vatre, ugljičnog monoksida, provala i poplave, osiguravajući da  uzbuna prolazi nezapaženo. Također sadrži ugrađeni stroboskopsko svjetlo velike snage koje pruža  vizualno upozorenje na događaj.

Proizvođač DSC
Tehnologija Bežična
Bežična frekvencija 868 MHz
Bežična komunikacija Dvosmjerna
Napajanje baterijsko 1 x 3,6V, tip D
Potrošnja u alarmu 250 µA (250 mA max)
Ugradnja Vanjska
Tamper Da
Bljeskalica LED
Isključenje zvučne signalizacije praćenjem alarmnog izlaza Da
Aktivacijski signal WLS
Izlaz za signalizaciju greške WLS
Stupanj zaštite Grade 2
IP zaštita IP55
Radna temperatura -33°C <> +70°C
Zvučni izlaz 109 dB @ 3 m
Dimenzije 295 x 186 x 63 mm
Težina 970 g

Instalaterske upute