Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

NEO-PG8901 BATT Bežična unutarnja sirena s baterijom za unutrašnju ugradnju s dvosmjernom komunikacijom dugog dometa kompatibilna s DSC NEO alarmnim centralama. 

NEO-PG8901 BATT

211,25 

NEO-PG8901 Bežična unutarnja sirena s baterijom za unutrašnju ugradnju s dvosmjernom komunikacijom dugog dometa (PowerG 868MHz) kompatibilna s DSC NEO alarmnim centralama.

SKU: PG8901 Kategorije: ,

Opis

NEO-PG8901 BATT Unutarnja sirena je potpuno nadzirana, isplativa sirena koja pruža diferencirano zvučno i vizualno upozorenje u slučaju požara, ugljikovog monoksida, provala i poplava. Osim pružanja na glasno zvučno upozorenje, također sadrži ugrađenu bijelu veliku snažno stroboskopsko svjetlo koje daje vizualno upozorenje na događaj. Svojim elegantnim i modernim dizajnom, će odgovarati većini unutarnjih prostora.

Budući da je bežični, to se može  jednostavno ugraditi u brojna mjesta unutar doma. S manje rupa za bušenje i skraćeno vrijeme montaže, instalater može brzo prijeći na drugu montaža. Unutarnja sirena opremljena je sa vidljivim LED indikatorom kvalitetnog signala koji instalateru omogućuje odabir optimalnog mjesto za ugradnju. Sve sirene obrađuju se sa postavkama konfiguracije na tipkovnici bez potrebe za ponovnim otvaranjem uređaja nakon instaliranja.

S ovom  NEO-PG8901 BATT bežičnom unutarnjom sirenom i ugrađenom bljeskalicom možete upozoriti sebe i susjede kada se alarmni sustav uključi. S ugrađenom sirenom kapaciteta 110dB također ćete otjerati uljeza. Sirena se može postaviti ravno na zid ili strop i bežično komunicira s vašim alarmnim sustavom.

Proizvođač DSC
Tehnologija Bežična
Bežična frekvencija 868 MHz
Bežična komunikacija Dvosmjerna
Napajanje baterijsko 1 x 3,6V, tip D
Ugradnja Vanjska
Tamper Da
Bljeskalica LED
Isključenje zvučne signalizacije praćenjem alarmnog izlaza Da
Aktivacijski signal WLS
Izlaz za signalizaciju greške WLS
Stupanj zaštite Grade 2
Radna temperatura -10°C <> +60°C
Zvučni izlaz 109 dB @ 1 m
Dimenzije 161 x 161 x 50 mm
Težina 470 g

 

Instalaterske upute