Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

KEEN Ranger PT – vanjska kamuflažna rotirajuća 4G kamera + solarni panel

KEEN Ranger PT – vanjska kamuflažna rotirajuća 4G kamera + solarni panel

464,99 

KEEN Ranger PT je bežična kamuflažna kamera, radi na mobilnim 4G i 3G mrežama, mogućnost okretanja i nagibanja uz no-glow IR LED. Idealno rješenje za video nadzor bez kabela, u područjima bez WiFi pristupa i bez izvora električne energije. Napajanje putem baterije, solarni panel dolazi u paketu.

SKU: REO Keen Ranger PT+Keen Solar Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

KEEN Ranger PT – vanjska kamuflažna rotirajuća 4G kamera + solarni panel

Model KEEN RANGER PT
Rezolucija 4MP
Senzor Starlight CMOS
Zoom 6x digital
Kut snimanja 105° diagonal
Pan/Tilt kut H: 355°, V: 140°
Kompresija H.265
Noćno snimanje 10 m
Audio Mikrofon, Zvučnik
Dimenzije Φ98 x 112 mm
Težina 485 g
Radna temperatura -10°C~+55°C
Stupanj zaštite IP64
Napajanje Baterija, Napajač 5VDC, Solarni panel
Pohrana Micro SD kartica
Alarm Sirena, Snimljena glasovna upozorenja
Obavijesti Mail, Push
Detekcija pokreta < 10m

Upute za upotrebu Reolink-Go-PT

Bežična baterijska 4G/3G pan-tilt nadzorna kamera

Bez žica, postavite je bilo gdje. Punjiva baterija i 4G/3G povezivanje omogućuju da Keen Ranger PT funkcionira u potpunosti bez žica u području bez WiFi signala. Nema mrežnog kabela ni kabela za napajanje, nema bušenja i nema potrebe za utičnicom. Keen Ranger PT  kamera je prijenosna i otporna na vremenske uvjete. Postavite je gotovo bilo gdje, u zatvorenom i na otvorenom. U vašoj kući za odmor, gradilištu, kampu, u divljini, plovilu itd.

Mogućnost okretanja i naginjanja – zaštitite ono što je važno iz svih kutova

Budući da možete pomicati lijevo i desno, naginjati se gore i dolje, Keen Ranger PT osigurava potpunu pokrivenost bez slijepih točaka. Pomoću aplikacije možete daljinski upravljati funkcijom okretanja i naginjanja i uvijek budno paziti na svoje imanje, čak i ako se nalazite na drugoj strani svijeta.

Punjiva baterija

Keen Ranger PT kamera dolazi s baterijom koju je moguće puniti putem napajača ili putem Keen Solar Panela.

Reolink solarni panel dolazi u kompletu

Spojite kameru na solarni panel i ona će imati konstantno napajanje. Jednostavno postavite solarni panel otporan na vremenske uvjete kako biste maksimalno povećali izlaganje sunčevoj svjetlosti. Kamuflažni solarni panel dolazi u kompletu.

2K Super HD rezolucija

Pogledajte sve do zadnjeg detalja uz 2K Super HD kvalitetu video zapisa. Daje jasniji i oštriji prikaz od 1080p kamera. Uz naprednu tehnologiju CMOS senzora od 4 megapiksela, Reolink Go Plus kamera prikazuje visokokvalitetne videozapise u uvjetima vrlo slabog osvjetljenja (do 10 metara) bez dodatne rasvjete. Možete vidjeti sve detalje kako biste prepoznali ljude, vozila i životinje 24 sata dnevno. Imate izvrsnu kvalitetu slike i po danu i po noći.

KEEN Ranger PT – vanjska kamuflažna rotirajuća 4G kamera + solarni panel

Pametni detektor pokreta i trenutne obavijesti

Keen Ranger PT nadzorna kamera s punjivom baterijom i širokim kutom snimanja od 105° te vrlo osjetljivim PIR senzorom pokreta, detektira sve ljudske pokrete gotovo bez pogreške. Kada detektira pokret, kamera će se odmah upaliti kako bi vam poslala trenutna upozorenja i istovremeno će se automatski oglasiti sirena ili prilagođeno glasovno upozorenje kako biste odvratili neželjene posjetitelje.

 • Push obavijest i e-pošta
  Upozorenja pokreta izravno na telefonu ili inboxu.
 • Sirena
  Pokreće se pokretom ili je daljinski omogućeno/onemogućeno.
 • Prilagođena upozorenja snimanjem glasa
  Izradite vlastito glasovno upozorenje na temelju vaših potreba.
 • SD kartica (u kompletu kartica od 32 GB)
  Snimite i spremite videozapise o pokretu na micro SD karticu do 128 GB.

KEEN Ranger PT – vanjska kamuflažna rotirajuća 4G kamera + solarni panel

Dvosmjerna audio komunikacija

Poslušajte što se događa unutar ili izvan vašeg doma i razgovarajte samo jednim dodirom. Pomoću ugrađenog mikrofona i zvučnika možete komunicirati sa svojim starijima, djecom, dadiljama, kućnim ljubimcima i upozoriti sve nepozvane.

Pristup kameri bilo kada i bilo gdje

Kontrola nikada nije bila tako jednostavna s besplatnom Reolink aplikacijom. Pregledajte jesu li vaša obitelj i dom sigurni bilo kada i bilo gdje putem pametnih telefona iOS i Android ili putem računala sa sustavom Windows ili Mac. Čak i kada ste u uredu ili putujete, možete provjeriti što se događa u pokretu.

Reolink Cloud

Keen Ranger PT podržava uslugu spremanja Reolink Cloud. Na ovaj način se potpuno besplatno videzapisi spremaju i na oblak. Reolink Cloud nudi sigurnosnu kopiju svih važnih događaja i omogućuje vam pristup spremljenih videozapisa bilo gdje i u bilo koje vrijeme. Ne morate brinuti hoće li kamera biti ukradena ili hoće li se memorijska kartica pokvariti.

KEEN Ranger – sadržaj kutije

KEEN Ranger PT – dimenzije i specifikacije

 

KEEN Ranger PT video

KEEN Ranger PT – vanjska kamuflažna rotirajuća 4G kamera + solarni panel
 • MOŽETE NAS POSJETITI NA:

https://portafoni.hr/shop/