Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

KAMERA 5MP HIKVISION DS-2CE79H8T-AIT3ZF(2.7-13MM) ima 5MP Progressive Scan CMOS senzor koji omogućava snimanje visokokvalitetnih slika sa oštrim detaljima. Kamera podržava različite izlaze, uključujući TVI/AHD/CVI/CVBS, što je čini kompatibilnom sa različitim sistemima snimanja. Kamera također dolazi sa EXIR 2.0 tehnologijom koja omogućava snimanje u visokom kvalitetu čak i u uslovima slabe osvjetljenosti. Ovaj sistem osvjetljenja obezbeđuje ravnomjerno osvjetljenje scene, smanjujući efekte sjene i pružajući jasne slike čak i noću. Kamera također dolazi sa motoriziranim objektivom i autofokusom, što omogućava jednostavno podešavanje fokusa i pruža mogućnost daljinskog upravljanja.  Kamera  ima IP67 zaštitu, što znači da je otporna na prašinu i vodu, što je čini idealnom za vanjsku upotrebu. Podržava WDR tehnologiju sa 130db, što omogućava snimanje slika sa visokim dinamičkim rasponom čak i u uvjetima jake svjetlosti. 

KAMERA 5MP HIKVISION DS-2CE79H8T-AIT3ZF(2.7-13MM)

231,25 

HD dome kamera rezolucije 5 MP, varifokalnom lećom i moto zoomom.

Opis

KAMERA 5MP HIKVISION DS-2CE79H8T-AIT3ZF(2.7-13MM)

Tehnički podaci:

Rezolucija
5 MP
Objektiv
varifokalni, 2,7mm-13,5mm, moto zoom
Mogućnosti
True WDR 130db, Digital Noise Reduction (DNR), Back Light Compensation (BLC)
IR osvjetljenje
do 60m
Stupanj IP zaštite
IP67
Napajanje
12VDC, 24VAC

Instalaterske upute

KAMERA 5MP HIKVISION DS-2CE79H8T-AIT3ZF(2.7-13MM) ima 5MP Progressive Scan CMOS senzor koji omogućava snimanje visokokvalitetnih slika sa oštrim detaljima. Kamera podržava različite izlaze, uključujući TVI/AHD/CVI/CVBS, što je čini kompatibilnom sa različitim sistemima snimanja. Kamera također dolazi sa EXIR 2.0 tehnologijom koja omogućava snimanje u visokom kvalitetu čak i u uvjetima slabe osvijetljenosti. Ovaj sistem osvjetljenja osigurava ravnomjerno osvjetljenje scene, smanjujući efekte sjene i pružajući jasne slike čak i noću. Kamera također dolazi sa motoriziranim objektivom i autofokusom, što omogućava jednostavno podešavanje fokusa i pruža mogućnost daljinskog upravljanja. Kamera se lako instalira, što znači da će kupci moći brzo i jednostavno postaviti kameru na željeno mjesto. Kamera  ima IP67 zaštitu, što znači da je otporna na prašinu i vodu, što je čini idealnom za vanjsku upotrebu. Podržava WDR tehnologiju sa 130db, što omogućava snimanje slika sa visokim dinamičkim rasponom čak i u uvjetima jake svjetlosti. Ova kamera ima dizajn koji je otporan na vandalizam, što znači da je manje vjerojatno da će biti uništena ili oštećena.