Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

Ajax Fibra – Novi standard u sigurnosnoj industriji

Uz novu žičanu tehnologiju, Ajax ponovno pomiče granice industrije protuprovalnih rješenja. Ajax Fibra od sada  u ponudi .

Ajax Fibra kombinira pouzdanost žica sa slobodom radio veze. Do 2000 metara povezivosti, kompatibilnost sa svim vrstama uređaja, 60 sati rada sustava koji se sastoji od 30 uređaja na pomoćnoj bateriji, napredna antisabotaža, foto verifikacija, trenutne notifikacije, instalacija bez muke i daljinska konfiguracija putem aplikacija ili ukratko, sve što je bilo moguće uz bežični Ajax sada je dostupno sa žicama i Fibrom.

Žična tehnologija digitalne generacije

Na fizičkoj razini Fibra izgleda kao bus veza: detektori su četverožilnim kabelom spojeni na Hub. No, prava se revolucija krije na razini softvera. Fibra komunikacijski protokol zahtijeva minimalnu snagu za dvosmjerni paketni prijenos podataka, što pruža više slobode pri instaliranju sustava u usporedbi s analognim i digitalnim rješenjima dostupnima na tržištu. Jedna Fibra linija može spojiti jedan ili desetke raznih detektora, sirena i tipkovnica u bilo kojoj kombinaciji.

Energetska učinkovitost bez presedana

Potrošnja struje Fibra detektora je i do 100 puta manja od industrijskog prosjeka za digitalne žične detektore. Ova niska potrošnja energije omogućuje povezivanje više uređaja s jednom linijom i omogućuje duže žičane veze. Fibra komunikacija organizirana je prema TDMA principu koji sustavu omogućuje izvanrednu autonomiju u slučaju nestanka struje. 30 žičnih Fibra uređaja radit će 60 sati na pomoćnoj bateriji od 7 Ah. To je 5 puta više nego što je potrebno za Grade 2 i ispunjava zahtjeve za Grade 3.

Nove značajke u PRO aplikaciji

Fibra je u potpunosti naslijedila Ajax bežično korisničko iskustvo. Obavijesti aplikacija sadrže sveobuhvatne informacije: vrstu događaja, datum, vrijeme, naziv detektora, prostoriju. Zbog adresabilnosti uređaja točno znate što se događa u sustavu i na objektu — čak i ako je desetak detektora spojeno na jednu liniju. Dodajte ovome MotionCam foto verifikaciju detektora pokreta i dobit ćete maksimalnu informativnost sustava i kontrolu na dohvat ruke. Za instalaciju Ajax Fibra sustava protuprovale, potrebna je prethodna certifikacija. Za više informacija o mogućnostima certifikacije, molim vas da nam se obratite.