Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

Ajax detektori pokreta sada uz funkciju fotografije na zahtjev

U ponudi je nova linija Ajax MotionCam (PhOD) i MotionCam Outdoor (PhOD), detektora pokreta s kamerom za vizualnu provjeru alarma.

Novi modeli detektora sada su u mogućnosti fotografirati na zahtjev korisnika ili aktivacijom alarma bilo kojeg drugog uređaja u sustavu. PhOD detektori prodaju se zasebno i imaju posebne oznake na pakiranju i unutar aplikacije.

Korisniku Ajax sustava sada je omogućeno da u postavkama privatnosti ograniče pristup sigurnosnim fotografijama. Nove postavke privatnosti dostupne su uz ažuriranu Ajax aplikaciju i OS Malevich 2.13. MotionCam (PhOD) Jeweler i MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweler detektori već su dostupni za narudžbu.

On demand funkcija za profesionalce

Funkcija ‘Photo on Demand’ ne samo da pomaže krajnjem korisniku da provjeri je li sve u redu u objektu, već je također dizajnirana za široku profesionalnu upotrebu. Novi detektori omogućuju pouzdanim PRO korisnicima snimanje fotografija za provjeru alarma i provjeru događaja u svrhu praćenja ili konfiguriranje kamere tijekom instalacije.

Fotografija prema scenariju

Uz ažuriranje OS Malevich 2.13.1, PhOD detektori mogu snimati fotografije kada se aktiviraju drugi sistemski uređaji poput detektora požara, detektora curenja, detektora otvaranja vrata, kao i kada se pritisne panik tipka. Kreiranjem scenarija u nekoliko klikova korisnici i zaštitarska tvrtka mogu dobiti foto potvrde alarma od detektora koji se nalaze u vidnom polju PhOD detektora.