Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

PROGAMATROR DVC DT-PG1 Proizvođač DVC Sustav DVC 2-Easy Vrsta artikla Programator DVC videointerfonski sustavi uskoro će biti bogatiji i za nove 2-wire unutarnje jedinice. Ono što krasi nove  uređaje je izbor dvije boje kako bi se što bolje uklopile u svačiji interijer. Osim toga i njihov ultra tanak, slim dizajn dok dijagonala ekrana od čak 7 inča jamči visoko kvalitetnu i preglednu sliku u svakom trenutku. Za nešto uže i manje prostore u ponudi će biti i identični, no nešto manji monitori s dijagonalom od 4,3 inča. Ovaj TFT hands-free monitor ima i tipke osjetljive na dodir te mogućnost izbornika na nekoliko jezika, uključujući hrvatski, engleski, slovenski i makedonski. Dodatna pogodnost, odnosno kvaliteta ovih unutarnjih jedinica jest i optička staklena površina izrađena od kaljenog stakla. Ona jedinicama pruža još bolju zaštitu kod mehaničkih oštećenja. Postavljanje adresa vrši se pomoću PROGAMATRORA DVC DT-PG1  koji koristi postavke DIP prekidača. S njima su instalateri već upoznati, a njegova dodatna pogodnost je i činjenica kako tijekom programiranja nema potrebe za uklanjanjem i ponovnim spajanjem BUS terminala.

PROGAMATROR DVC DT-PG1

18,75 

Programator za postavljanje adresa na DVC DT-DJ9A/B unutarnjim jedinicama.

SKU: DVCDT-PG1 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

PROGAMATROR DVC DT-PG1

Proizvođač DVC
Sustav DVC 2-Easy
Vrsta artikla Programator

DVC videointerfonski sustavi uskoro će biti bogatiji i za nove 2-wire unutarnje jedinice. Ono što krasi nove  uređaje je izbor dvije boje.  Većim izborom  bolje se uklopaju u svačiji interijer. Osim toga i njihov ultra tanak, slim dizajn dok dijagonala ekrana od čak 7 inča jamči visoko kvalitetnu i preglednu sliku u svakom trenutku. Za nešto uže i manje prostore u ponudi će biti i identični, no nešto manji monitori s dijagonalom od 4,3 inča. Ovaj TFT hands-free monitor ima i tipke osjetljive na dodir te mogućnost izbornika na nekoliko jezika.

Dodatna pogodnost, odnosno kvaliteta ovih unutarnjih jedinica jest i optička staklena površina izrađena od kaljenog stakla. Ona jedinicama pruža još bolju zaštitu kod mehaničkih oštećenja. Postavljanje adresa vrši se pomoću PROGAMATRORA DVC DT-PG1  koji koristi postavke DIP prekidača. S njima su instalateri već upoznati, a njegova dodatna pogodnost je i činjenica kako tijekom programiranja nema potrebe za uklanjanjem i ponovnim spajanjem BUS terminala.

Priručnik