Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

KAMERA 2MP HIKVISION DS-2CE72DF3T-LFS (2.8mm) KAMERA DS-2CE72DF3T-FS (2.8mm) je visokokvalitetna sigurnosna kamera koja pruža izvanredne performanse i funkcionalnosti. Ova kamera je opremljena najnovijom tehnologijom i ima impresivne karakteristike koje je čine idealnom za različite sigurnosne potrebe. Jedna od ključnih karakteristika ove kamere je njena sposobnost da podržava različite HD video formate kao što su TVI, AHD, CVI i CVBS. Ovo omogućava kompatibilnost sa različitim sigurnosnim sistemima i jednostavno povezivanje sa drugim uređajima. Kamera podržava HD1080P rezoluciju i ima 2MP CMOS senzor slike koji pruža jasne i oštre slike. DS-2CE72DF3T-FS također ima funkciju punog vremena u boji, što omogućava snimanje u boji čak i pri slabom osvjetljenju. Ovo je posebno korisno u situacijama kada je važno jasno identificirati boje objekata ili osoba na snimku. Kamera također ima WDR funkciju sa 130dB, što pruža izuzetno širok dinamički raspon i omogućava snimanje detalja čak i u izuzetno svijetlim ili tamnim uvjetima. Ova kamera je izuzetno izdržljiva i otporna na vremenske uvjete zahvaljujući svojoj IP67 zaštiti. To znači da je otporna na prašinu i vodootporna, što je čini idealnom za instalaciju na otvorenom ili u uvjetima s visokom vlagom. Kamera također ima AGC (automatska kontrola pojačanja), BLC (kompenzacija pozadinskog osvjetljenja), DNR (smanjenje šuma) i HLC (visoka svjetlosna kompenzacija) funkcije koje poboljšavaju kvalitetu slike i smanjuju smetnje. DS-2CE72DF3T-FS također ima ultra-nisku svjetlinu, što omogućava snimanje jasnih slika čak i pri slabom osvjetljenju. Ova funkcija je posebno korisna u situacijama kada je važno snimiti detalje u mraku ili slabo osvijetljenim područjima. Kamera također ima ugrađeni mikrofon, što omogućava snimanje zvuka zajedno sa slikom. Leća kamere ima širok kut gledanja od 98°, što omogućava snimanje širih područja bez gubitka detalja. Kamera podržava PAL i NTSC signale, što je korisno za kompatibilnost sa različitim televizijskim sustavima. Efektivna rezolucija kamere je 1920 x 1080 piksela, što pruža visoku kvalitetu slike. DS-2CE72DF3T-FS ima domet infracrvenog svjetla do 40m, što omogućava snimanje čak i u potpunom mraku. Ova funkcija je korisna za nadzor objekata ili područja noću. Kamera podržava snimanje u boji danju i noću. Ukratko, KAMERA DS-2CE72DF3T-FS (2.8mm) je izuzetno kvalitetna sigurnosna kamera koja pruža visoku rezoluciju, izvanrednu sliku u boji čak i pri slabom osvjetljenju, izdržljivost i otpornost na vremenske uvjete, kao i brojne funkcionalnosti koje poboljšavaju kvalitetu snimka. Ova kamera je idealna za različite sigurnosne potrebe i pruža pouzdan nadzor i zaštitu.

KAMERA 2MP HIKVISION DS-2CE72DF3T-LFS (2.8mm)

137,50 

ColorVu dome kamera rezolucije 2 MP.

Opis

KAMERA 2MP HIKVISION DS-2CE72DF3T-LFS (2.8mm)

Tehnički podaci:

Rezolucija
2 MP
Objektiv
2,8mm
Mogućnosti
True WDR 130db, 3D Digital Noise Reduction (DNR), Back Light Compensation (BLC), ColorVu
Osvjetljenje
Vidljivo svjetlo do 40m
Stupanj IP zaštite
IP67
Napajanje
12 VDC

Specifikacija

KAMERA 2MP HIKVISION DS-2CE72DF3T-LFS (2.8mm) je visokokvalitetna sigurnosna kamera koja pruža izvanredne performanse i funkcionalnosti. Ova kamera je opremljena najnovijom tehnologijom i ima impresivne karakteristike koje je čine idealnom za različite sigurnosne potrebe.  Ovo omogućava kompatibilnost sa različitim sigurnosnim sistemima i jednostavno povezivanje sa drugim uređajima. Kamera podržava HD1080P rezoluciju i ima 2MP CMOS senzor slike koji pruža jasne i oštre slike. Ovo je posebno korisno u situacijama kada je važno jasno identificirati boje objekata ili osoba na snimku. Kamera također ima WDR funkciju sa 130dB, što pruža izuzetno širok dinamički raspon i omogućava snimanje detalja čak i u izuzetno svijetlim ili tamnim uvjetima. Otporna na prašinu i vodootporna, što je čini idealnom za instalaciju na otvorenom ili u uvjetima s visokom vlagom.  Kamera također ima ugrađeni mikrofon, što omogućava snimanje zvuka zajedno sa slikom. Leća kamere ima širok kut gledanja od 98°, što omogućava snimanje širih područja bez gubitka detalja.  Kamera ima domet infracrvenog svjetla do 40m, što omogućava snimanje čak i u potpunom mraku. Ova funkcija je korisna za nadzor objekata ili područja noću. Kamera podržava snimanje u boji danju i noću.