Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

HIKVISION INDIKATORSKI MODUL DS-KD-IN
↓ 20%

HIKVISION INDIKATORSKI MODUL DS-KD-IN

Original price was: 78,67 €.Current price is: 62,93 €.

Dodatni modul za IP video interkom, Indikator statusa uređaja (poziv, otvaranje vrata, razgovor), pozadinsko osvjetljenje.

Opis

HIKVISION INDIKATORSKI MODUL DS-KD-IN je dizajniran da pruži pouzdane informacije i indikacije o stanju sigurnosnih uređaja. Jedna od najvažnijih karakteristika ovog modula je njegova visoka pouzdanost. Izrađen je od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i otpornost na vanjske utjecaje. Ovaj modul je dizajniran da radi u različitim uvjetima i pruža pouzdane rezultate čak i u zahtjevnim okruženjima. INDIKATORSKI MODUL DS-KD-IN također dolazi s naprednim funkcijama koje ga čine iznimno korisnim u sigurnosnim sustavima. Modul ima jasne LED indikatore koji pružaju vizualne signale o stanju uređaja. To omogućuje korisnicima da lako prepoznaju probleme i poduzmu odgovarajuće mjere. Ovaj modul je također vrlo jednostavan za instalaciju i upotrebu. Ima intuitivno sučelje koje omogućuje korisnicima da brzo prilagode postavke i upravljaju sigurnosnim sustavom. Modul također podržava različite načine povezivanja, što olakšava integraciju s drugim sigurnosnim uređajima. Proizvod koji pruža visoku razinu sigurnosti i pouzdanosti. Njegove napredne funkcije i jednostavna upotreba čine ga idealnim izborom za profesionalne sigurnosne sustave. Bez obzira na vrstu sigurnosnih zahtjeva, ovaj modul će pružiti pouzdane informacije i indikacije o stanju uređaja.

Proizvođač HIKVISION
Sustav IP
Vrsta modula Info panel
Ugradnja Ugradbena
Dimenzije 98,5x100x33,7mm

 

HIKVISION INDIKATORSKI MODUL DS-KD-IN

  • Konstrukcija: plastika
  • PoE, 12 VDC/2W
  • Zaštita kućišta: IP65, -40° C to +60° C

Specifikacija

Priručnik