Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

KAMERA HWI-D640H-Z (2.8-12mm) je vrhunski proizvod koji nudi izuzetne performanse i funkcionalnosti. Ova kamera je opremljena CMOS senzorom progresivnog skeniranja veličine 1/3", koji omogućuje snimanje visokokvalitetnih slika rezolucije 4MP pri brzini od 20fps. Jedna od ključnih karakteristika ovog proizvoda je motorizirana leća s autofokusom, što omogućuje jednostavno podešavanje fokusa i prilagođavanje vidnog polja. Ova funkcionalnost je izuzetno korisna u situacijama kada je potrebno brzo promijeniti fokus ili zumirati određeni dio scene. KAMERA HWI-D640H-Z (2.8-12mm) također nudi izuzetnu zaštitu od vanjskih utjecaja, s ocjenom IP67 i IK10 antivandalnom zaštitom. To znači da je otporna na prašinu i vodu te je izdržljiva protiv vandalizma. Ova kamera je idealna za instalaciju na otvorenom ili na mjestima gdje postoji rizik od oštećenja. Dodatne značajke uključuju 120dB WDR za poboljšanje kvalitete slike u različitim svjetlosnim uvjetima, kao i funkcije poput DNR (Digital Noise Reduction) za smanjenje šuma, Smart IR za automatsko prilagođavanje IR osvjetljenja i BLC (Backlight Compensation) za bolju vidljivost objekata s pozadinskim osvjetljenjem. KAMERA HWI-D640H-Z (2.8-12mm) podržava PoE (Power over Ethernet) tehnologiju, što omogućuje jednostavno napajanje i prijenos podataka preko jednog Ethernet kabela. Također ima utore za microSD kartice za jednostavno snimanje i pohranu videozapisa. Ova kamera ima široki raspon vidnog polja od 98° do 28°, što omogućuje detaljan pregled prostora. Također nudi mogućnost paniranja (0 - 350°), naginjanja (0 - 90°) i rotacije (0 - 360°), što omogućuje fleksibilnost pri postavljanju kamere i praćenju ciljeva. Uz sve ove značajke, KAMERA HWI-D640H-Z (2.8-12mm) ima ugrađene infracrvene diode (IR) koje omogućuju noćno snimanje do udaljenosti od 30 metara. To znači da će kamera pružiti izvrsnu vidljivost čak i u uvjetima niske svjetlosti. Nosač za ovu kameru je DS-1280ZJ-DM21, koji omogućuje jednostavnu i sigurnu montažu na željenu površinu. Ukratko, KAMERA HWI-D640H-Z (2.8-12mm) je visokokvalitetan proizvod koji nudi izvanredne performanse, napredne funkcionalnosti i izuzetnu zaštitu. Idealna je za nadzor na otvorenom i mjestima gdje je potrebna visoka razlučivost i fleksibilnost pri postavljanju.

KAMERA 4MP HIKVISION HWI-D640H-Z (2.8-12mm)

225,00 

IP dome kamera HiWatch serije rezolucije 4MP i varifocal leće

3DDNRH.265IP67IRWDR

Opis

KAMERA 4MP HIKVISION HWI-D640H-Z (2.8-12mm)

Tehnički podaci:

Rezolucija
4 MP
Objektiv
2.8mm-12mm
Mogućnosti
120db WDR, 3D DNR, BLC
IR osvjetljenje
do 30m
Kompresija
H.265, H.265+, H.264+, H.264
Stupanj IP zaštite
Za vanjsku primjenu, IP67, IK10
Napajanje
12V DC ili PoE (Power over Ethernet)

Specifikacija
Instalaterske upute

KAMERA 4MP HIKVISION HWI-D640H-Z (2.8-12mm) je vrhunski proizvod koji nudi izuzetne performanse i funkcionalnosti. Ova kamera je opremljena CMOS senzorom progresivnog skeniranja veličine 1/3″, koji omogućuje snimanje visokokvalitetnih slika rezolucije 4MP pri brzini od 20fps. Jedna od ključnih karakteristika ovog proizvoda je motorizirana leća s autofokusom, što omogućuje jednostavno podešavanje fokusa i prilagođavanje vidnog polja. Ova funkcionalnost je izuzetno korisna u situacijama kada je potrebno brzo promijeniti fokus ili zumirati određeni dio scene. Otporna je na prašinu i vodu te je izdržljiva protiv vandalizma. Ova kamera je idealna za instalaciju na otvorenom ili na mjestima gdje postoji rizik od oštećenja.  Također ima utore za microSD kartice za jednostavno snimanje i pohranu videozapisa. Ova kamera ima široki raspon vidnog polja od 98° do 28°, što omogućuje detaljan pregled prostora. Nudi mogućnost paniranja (0 – 350°), naginjanja (0 – 90°) i rotacije (0 – 360°), što omogućuje fleksibilnost pri postavljanju kamere i praćenju ciljeva. Uz sve ove značajke, ima ugrađene infracrvene diode (IR) koje omogućuju noćno snimanje do udaljenosti od 30 metara. To znači da će kamera pružiti izvrsnu vidljivost čak i u uvjetima niske svjetlosti. Nosač za ovu kameru omogućuje jednostavnu i sigurnu montažu na željenu površinu.