Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

DSC-PG8912 DETEKTOR LOMA STAKLA

DSC-PG8912 DETEKTOR LOMA STAKLA

150,00 

DSC-PG8912 BEŽIČNI DETEKTOR LOMA STAKLA  bežični detektor loma stakla, domet detekcije: do 6m, podržano je pločasto, kaljeno, laminirano i žičano staklo.

Kategorije: ,

Opis

DSC-PG8912 DETEKTOR LOMA STAKLA

Razbijanje prozora jedan je od najlakših i najčešćih načina da uljez uđe u dom ili poslovanje. Bežični PowerG detektor loma stakla pomaže zaštititi od ove vrste upada koristeći naprednu akustiku tehnologije prepoznavanja uzoraka koja može pouzdano razlikovati između zvuka lomljenja stakla od drugih uobičajenih zvukova koji se nalaze u domovima i poduzeću. On je bežični, digitalni detektor dizajniran za širok raspon primjene gdje je potrebno pouzdano otkrivanje loma stakla. Daje obavijest o lomljenju ploče, kaljeno, laminirano i žičano staklo.

Detektor loma stakla je idealano rješenje gdje je provlačenje žica ili teško ili nemoguće. Pomaže instalaterima da uštede vremena i kretati se brže kroz proces instalacije.

DSC-PG8912 DETEKTOR LOMA STAKLA

– PowerG 868 MHz bežični detektor razbijanja stakla
– Podržano je pločasto , kaljeno , laminirano i žičano staklo
– Indikator kvaliitete signala na uređaju
– Otkrivanje loma do 6m

Instalaterske upute