Ajax, DVC, V-Tek, Hikvision, Dahua, DSC, Paradox, Visionic, Yale, video nadzor, portafoni, bežične kamere, bežični i žični sustavi, pametne brave, trezori, sefovi, kase, akumulatoi i baterije za alarmne sustave, plinodojava, vatrodojava

AUTOMATIZACIJA I SIGURNOST

DAHUA videonadzor

DAHUA videonadzor

Dahua rješenja, proizvodi i usluge koriste se u preko 180 zemalja i regija. Dahua proizvodi pružaju besprijekornu kvalitetu, pouzdanost i stabilnost, u skladu s najnovijom tehnologijom koja krajnjim korisnicima omogućava uspješno poslovanje.

Pridržavajući se filozofije “Inovacija za sve”, Dahua nudi širok portfelj sigurnosnih proizvoda. Raspon od IPC-a, NVR-a, HDCVI kamera, HCVR-a, PTZ kamera, termalnih kamera, kontrole pristupa, video interkoma, alarma, mobilnih i prometnih uređaja proizvodi, prikaz i kontrola, VMS i tako dalje. Dahua proizvodi temelje se na otvorenoj platformi koja ima jednostavnu integraciju s partnerima treće strane putem standardnog SDK-a.

U praksi klasični video nadzor je sustav koji se sastoji od jedne ili više video nadzornih kamera. Kamere su povezane s centralnim uređajem koji vrši obradu signala dobivenih radom nadzornih kamera. Signal se prosljeđuje na zaslon na kojem se može gledati slika dobivena radom kamere ili da uređaj vrši pohranu slike s jedne ili više kamera. Osim klasičnih video nadzora postoje i IP sustavi gdje je svaka kamera svojevrstan WEB server te je u stanju svoju sliku slati direktno na internet.

DAHUA videonadzor