Danapad

Pametna brava

Danapad V3 bežična je PIN tipkovnica koja za otključavanje vrata koristi PIN i pametnu bravu Danalock. Minimalističko kućište koje je istovremeno prilagođeno svakakvim ekstremnim vremenskim uvjetima znači da estetski odgovara svakim ulaznim vratima jednom kada se montira na vanjsku stranu vrata ili na zid pored njih.

Korištenje PIN-a umjesto ključa je u tome da uvijek možete obrisati stari te napraviti novi PIN. Ne samo to, nego svaka osoba može imati vlastiti PIN broj koji će koristiti za otključavanje i zaključavanje vrata, a ako ikad želite toj osobi ukinuti pristup, jednostavno obrišete njihov PIN.

Danapad funkcionira tako da se poveže s pametnom bravom Danalock putem Bluetooth veze te nakon što se utipka točan PIN na tipkovnici i pritisne znak za otključaj, pokreće se signal koji onda zarotira mehanički motorčić u bravi i otključa vrata. Iz tog razloga Danalock uvijek mora biti dovoljno blizu da je u Bluetooth radijusu s Danalockom.

Osim što je Danapad elegantan, on ima i napredni algoritam koji mu poboljšava sigurnost. Zbog LED svjetla koje sadržavaju, brojke se osvjetljuju kada se unosi PIN. Danapad čini pristup brz i jednostavan svim osobama kojima ste dali PIN – članovima obitelji, ljudima kojima iznajmljujete apartman ili stan te bilo kome za koga želite da Vam uđe u kuću ili stan, čak i ako je to samo jednokratan pristup.

PIN se kreira u aplikaciji za pametne telefone Danalock i mora sadržavati od 4 do 10 svojevoljno odabranih brojki. Aplikacija istovremeno može sadržavati do 20 različitih PIN-ova i oni mogu biti trajni (tzv. Permanent PIN Code) ili privremeni (tzv. Temporary PIN Code). Ukoliko je krivi PIN unesen tri puta, Danapad će onemogućiti ponovno upisivanje PIN-a u trajanju od dvije minute.

U kompletu Danapad V3 pronaći ćete:

  • PIN čitač Danapad s tipkovnicom
  • pločicu koja se pričvrsti na zid
  • 2 x vijak
  • 2 x zidni umetak.

Upute za montažu