Tehnička zaštita

Danalock V3

Pametna brava

Danalock V3 je pametna brava koja Vam daje sposobnost otključavanja i zaključavanja vrata putem Vašem pametnog telefona.
Uz pomoć digitalnog ključa, na Vama je da odlučite tko će imati pristup, bili to članovi obitelji ili Vaši Airbnb gosti. Možete ju koristiti svaki dan ili samo za jedan pristup.

Danalock u isto vrijeme ima prednosti koje dolaze uz klasično otvaranje pomoću ključa te udobnost koja dolazi uz mobilno otključavanje pomoću pametnog telefona (Android i Apple).

Uz to, Danalock sadrži mogućnost podešavanja automatskog otključavanja kada je Vaš pametni telefon u blizini i automatskog zaključvanje, slanje digitalnog ključa kroz više načina, bilo to SMS, e-mail, WhatsApp, itd., brzinsko dodjeljivanje i oduzimanje pristupa te slanje obavijesti svaki put kad netko iskoristi Vašu bravu.

Ovo je motorna brava koja radi neovisno o tome ima li kabelsko napajanje ili Wi-Fi. Za napajanje koristi 4 x CR123A baterije koje su moraju mijenjati otprilike jednom na godinu, a za povezivanje Bluetooth low energy 4.0.

Danalock ima jedinstvenu enkripciju. Ako mu se isprazne baterije, vrata se još uvijek mogu otključati i zaključati ključem s vanjske strane, a s unutarnje se brava otvara zakretanjem. Kompatibilan je s velikom većinom standardnih tipova brava.

Upute za montažu